ilyet még nem láttál!

2020.07.14. 19:45

A rimóci dombtetőn pörgette a lemezeket két nógrádi DJ

A live streaming a kijárási korlátozás alatt vált igazán népszerűvé a világhálón. A zenészek „szobakoncerteken” küldték dallamaikat az éterbe, így szórakoztatva rajongóikat. Ezt a lehetőséget formálta át két nógrádi Dj, Oláh Bence és Vincze Zsolt, akik egy igazán exkluzív helyszínt választottak az élő internetes zenéléshez. 

Sz. R.

Forrás: Beküldött

– Az ötlet onnan jött, hogy már egy ideje figyelgettem a külföldi előadók, dj-k live streamjeit, ahol jobbnál-jobb helyekről jelentkeztek be zenélni, például kastélyok, várak, hegyek… Ekkor eszembe jutott, hogy én is szeretnék egy hasonló sorozatot indítani – mondta el Oláh Bence, aki szintén lemezlovas barátjával, Vincze Zsolttal közösen állt be a keverőpult mögé.

– A célunk az volt, hogy az első ilyen élő zenélés mindenképp a mi kis falunkban, Rimócon legyen, egy szép naplemente kíséretében. Némi technikai tervezés és terepszemle után kiválasztottuk a település egyik leglátványosabb dombtetejét, ahonnan egy órás zenei szettel jelentkeztünk élőben a közösségi oldalon – mondta el Bence.

 

A látványos videót Jusztin Richárd készítette, aki több kamerával és egy drónnal rögzítette az eseményeket
Fotó: Beküldött

 

Címkék#lemezlovas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában