bálok bálja

2020.03.10. 13:30

Vöröskeresztesek ünnepeltek Rétságon

A város két legkiemelkedőbb farsangi rendezvénye közé tartozik a helyi vöröskeresztes csoport bálja, amelyet az egész környéken a bálok bálja jelzővel illetnek.

H. H.

A bálon felléptek a Vitalitás SE táncostehetségei Fotó: NMH

A művelődési központ aulájában előbb a szervezők nevében Szlezák Istvánné köszöntötte a megjelenteket, majd Grubert Roland fogalmazta meg méltató szavait. Utóbbi, a Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetének tavaly kinevezett igazgatója nem csupán a mi szűkebb hazánk, hanem egész Észak-Magyarország egyik legkiválóbban működő csoportjaként értékelte a rétságiak tevékenységét, akik rendkívül értékes hagyományokat ápolnak a településen.

A bálon felléptek a Vitalitás SE táncostehetségei Fotó: NMH

A vöröskeresztes vezetők ezen a rendezvényen ismerik el mindazok segítségét, akik az elmúlt évtizedekben kiemelkedő szerepet vállaltak akár a szervezésben, akár a véradásban jeleskedve. Ezúttal is többen vehettek át elismerő oklevelet és ajándékot. Szlezák Istvánné egyben felhívta a figyelmet, hogy Rétságon a legközelebbi véradás február 27-én lesz.

A bálon felléptek a Vitalitás SE modern táncos növendékei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában