tehetségkutató

2020.03.13. 19:45

Nógrádi énekestehetségek után kutatott az X-faktor stábja

Az egyik legnépszerűbb hazai televíziós tehetségkutató stábja látogatott el a város közkedvelt szórakozóhelyére, az Apollo Dance Hallba, ahol előzetes válogatást tartottak, hogy megtalálják a következő aranytorkú énekest.

Kakuk Klaudia

A tavalyihoz képest most kevesebben jelentkeztek

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

A népszerű televíziós tehetségkutató stábja látogatott el a város közkedvelt szórakozóhelyére, ahol előzetes válogatást tartottak, hogy megtalálják a következő aranytorkú énekest. Szép számmal érkeztek jelentkezők a salgótarjáni meghallgatásra. A fiatal versenyzők bátortalanul közelítették meg a regisztrációs pultot, szükség volt a szervezők buzdítására.

– Ezekről a válogatókról lehet bejutni a tévéműsorba. Itt videóra veszik a produkciókat, majd akit a zsűri tehetségesnek gondol, meghívást kap a fővárosi válogatóra – mondta Lieszkovszky Gábor, az Apollo Dance Hall tulajdonosa. Hozzátette: nagy kitörési lehetőséget jelent egy ilyen vidéki tehetségkutató, hiszen nem mindenki engedheti meg magának, hogy a budapesti válogatóra utazzon.

A tavalyihoz képest most kevesebben jelentkeztek
Fotó: H. M. / NMH

A válogatón főképp a fiatalabb korosztály képviseltette magát. Volt, akinek csak az édesanyjától kapott puszi adott erőt ahhoz, hogy leküzdje lámpalázát és mikrofont ragadjon. Az ifjú versenyző kisebb technikai malőrt követően a United zenekar Végső vallomás című dalával vonta magára a közönség figyelmét. Hamarosan kiderül, hogy a szerencsét hozó homlokcsók meghozza-e a továbbjutás lehetőségét.

– A tavalyi évhez képest most kevesebb a jelentkező. Ez betudható annak, hogy a mai világban már nehéz kitűnni a tömegből, vagy nyomot hagyni az emberekben, hiszen egyre nagyobb tere van a tehetség kibontakoztatásának. Sokaknak viszont sikerült, a vidék hátrányos helyzetének ellenére is – mondta a szórakozóhely tulajdonosa. Több sikertörténet szála fűzhető Nógrád megyéhez. Nemrég mutatta be lapunk a rétsági Anti bácsi történetét, de sokak számára ismerős lehet Gáspár Laci, valamint Oláh Gergő unokatestvére, Radics Gigi sikersztorija is, aki két éve már mentorként szerepelt a közismert tehetségkutató műsorban.

Az ifjú tehetségeknek legközelebb március 21-én, a balassagyarmati Corleone Pizzériában van lehetőségük énektudásuk bemutatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában