szépségek a színpadon

2020.01.30. 19:50

Ragyogott a Tündérszépek döntőjében a salgótarjáni Torják Gerda

Hétfő este lehullt a lepel, a Tündérszépek 2020 győzteseként a zalai Tótpeti Lili vehette át a koronát és a fődíjat országos szépségversenyünk fináléjában. Számunkra viszont így is a salgótarjáni Torják Gerda volt a leggyönyörűbb, akit a szépségverseny alatt szerzett élményeiről faggattunk.

Szabó Rita

Ragyogó mosolyokkal, koronákkal, élményekkel és nyereményekkel ért véget a Tündérszépek 2020 országos szépségversenye, amelyet hamarosan a televízió képernyőjén is láthatnak, és amelyről élőben tudósítottunk is a nap folyamán. A fináléba a fővárost és a megyéket képviselve 22 szépség jutott be a több mint 700 jelentkező közül a megyei, régiós, országos fordulókon keresztül. Nógrád megyéből a salgótarjáni Torják Gerda jutott tovább a Tündérszépek országos döntőjébe, aki elmesélte portálunknak, milyen életre szóló élményekkel gazdagodott a verseny alatt.

– Mesélnél nekünk az élményeidről? Hogyan élted meg a megmérettetés különböző szakaszait?

– Nagyon örülök, hogy a döntőbe jutottam. Bevallom, kicsit meglepődtem, amikor az édesanyám felhívott a hírrel, mivel úgy gondolom, nagyon erős volt a mezőny. Ezúton köszönöm a zsűrinek, hogy bizalmat szavaztak nekem, és az olvasóknak is, akik voksaikkal támogattak. Nagyon jól éreztem magam a táborban, eseménydús volt és fárasztó is, de mindenki nagyon élvezte. Nem izgultam a döntő előtti napokban, és a színpadon is nagyon hamar feloldódtam, egyáltalán nem éreztem lámpalázat.

– Barátságokat is sikerült kialakítanod?

– Igen, sok új barátnőt szereztem, rendkívül aranyosak voltak a lányok, mindenkinek nagyon jó hangulatban, rengeteg új élménnyel telt a tábor és a döntő is. Bízom benne, hogy a jövőben is tartani fogjuk a kapcsolatot.

Gerda már a próbák alatt is rutinosan mozgott a Tündérszépek döntőjének színpadán
Fotó: Szűr Annamária / MW

– Milyen pozitív élményekkel gazdagodtál még a Tündérszépek versenye alatt?

– A lányok, a szervezők, az egész stáb nagyon kedves volt és segítőkész, valamint a fodrászok és sminkesek is profi módon felkészítettek minket, bármilyen kérdéssel fordultam hozzájuk mindenben segítőkészek voltak. Az egész verseny alatt számomra ez kifejezetten pozitív tapasztalatot jelentett.

– Mit üzennél azoknak a lányoknak, akik fontolgatják, de nem igazán merik meglépni, hogy jelentkezzenek egy szépségversenyre?

– Azt üzenném azoknak a lányoknak akiknek nincs elég bátorságuk hogy elinduljanak egy szépségversenyen, hogy nincs mitől félniük, mert a stáb sokat segít majd a felkészülésben és mindenképpen életre szóló élményt, ugyanakkor remek tapasztalatszerzést jelent egy ilyen rendezvény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában