év embere

2020.01.02. 06:50

Döntsd el, ki legyen az Év embere Nógrád megyében!

Ahogy már 2018-ban, úgy 2019-ben is a Nógrád Megyei Hírlap szombati lapszámaiban, valamint hétfőnként a Nool.hu oldalon 50 alkalommal jelent meg interjú olyan emberekkel, akik azokban a napokban, hetekben a legtöbbet tették annak érdekében, hogy még jobb legyen Nógrádban élni, vagy elvitték a megye jó hírét az országban, világban. Ők lettek nálunk „A hét emberei”.

Nool

A tavalyi dobogósok (balról): Kótner Zoltán, Kovácsné Szeles Enikő és Hulitka László

Forrás: NMH

Most szeretnénk, ha közülük veletek, olvasókkal közösen megválasztanánk „Az év embere Nógrád megyében” kitüntető cím tulajdonosát. Emlékeztetőül: 2018-ban Szeles Enikő edző szerezte meg a címet.

Az év emberét a hét emberei közül választhatják ki a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu olvasói.

A tavalyi dobogósok (balról): Kótner Zoltán, Kovácsné Szeles Enikő és Hulitka László
Fotó: NMH

Újsággal szavazás

Ami az újság segítségével történő szavazást illeti: a Nógrád Megyei Hírlapban összesen három alkalommal, először 2020. január 2-án, vagyis ma, valamint 9-én és 16-án megjelenik mind az 50 hét embere portréja. Akire szavazni szeretnének, annak az arcképét kell kivágni és postai úton eljuttatni szerkesztőségünkbe (3100 Salgótarján, Erzsébet tér 6.). A borítékra írják rá: Az év embere. Egy borítékban több szelvény is beküldhető, de csak az eredeti, az újságpéldányból kivágottakat fogadjuk el! Azok a lapszámaink, amelyekben a szavazólap megjelenik, korlátozott példányban, de a szavazás lezártáig megvásárolhatók lesznek a Nógrád Megyei Hírlap terjesztési ügyfélszolgálatán (Salgótarján, Erzsébet tér 6., 2. emelet).

A beérkezési határidő: 2020. január 31.

Online szavazás

Emellett a Nool.hu-n is lehet szavazni, szintén január 31-ig. Fontos azonban megjegyezni, hogy egy IP-címről egy nap csak egy szavazat adható le. Honlapunkon természetesen fel is eleveníthetik, hogy kit miért választottunk a hét emberének.

Eredmények

A lapból kivágott szelvényeken és az interneten érkező szavazatok számát nem adjuk össze, azokat külön összesítjük. Az így kialakult két sorrend helyezési számait adjuk össze, és a legkisebb értékkel rendelkező jelölt lesz az év embere. Azonos helyezési számok esetén a sorrendet a lapból kivágott szelvényekkel érkezett szavazatok száma határozza meg.

Szavazzon és nyerjen!

A lapból kivágott szelvényen szavazók közül hármat meghívunk az ünnepélyes díjátadóra és az azt követő fogadásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában