ünnep

2019.12.07. 09:55

Felavatták a modern fejlesztőtermet Ludányhalásziban

Ünnepélyes keretek között adták át pénteken a Ráday Gedeon Általános Iskola felújított fejlesztőtermét.

L. J.

Korszerű körülmények között oktathatnak

Forrás: NMH

Fotó: H.Cs.

A beruházás a Szülő-Suli program megvalósítása a Balassagyarmati Tankerületi Központ intézményeiben című pályázat részeként jött létre.

– A tantermet kifestették és új burkolatot is kapott, valamint az ajtaját kicserélték. Az interaktív panel szintén itt kapott helyet. Az intézmény részt vesz az iskolaelhagyás csökkentését célzó programban, a lemorzsolódással veszélyeztetett tanulók délutánonként a fejlesztőteremben vesznek részt egyéni foglalkozásokon – mondta Kormány Zsoltné igazgató.

Korszerű körülmények között oktathatnak
Fotó: H.Cs. / NMH

Hozzátette: a Balassagyarmati Tankerületi Központ engedélyezte számukra, hogy egy modern szoftvert is vásároljanak, amely még könnyebbé teszi az oktatást.

– Folyamatosan azon dolgozunk, hogy az intézményeinkben különböző fejlesztések valósulhassanak meg. A Ráday Gedeon Általános Iskola több pályázatban is részt vett az elmúlt időszakban, valamint jelenleg is futnak a projektjeik. Az elkészült fejlesztőterem átadásával kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy rendezett és modern körülmények között tanulhassanak és fejlődhessenek az intézmény tanulói – mondta Nagyné Barna Orsolya. A tankerületi igazgató hozzáfűzte: januártól a 4. és 6. évfolyamos tanulók a mindennapos testnevelés keretében megvalósuló úszásoktatáson vehetnek részt a balassagyarmati Révész László Tanuszodában.

A köszöntőket követően a Balassagyarmati Tankerületi Központ fejlesztőjátékokat ajándékozott a diákoknak, akik végül birtokba vették a felújított fejlesztőtermet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában