vállalkozók napja

2019.12.09. 16:14

Kitüntetésben részesültek a nógrádi vállalkozók

Nógrád megyéből dr. Bornemissza Éva és Nyéki Ákos István részesült az Év Vállalkozója Díj elismerésben az idei Vállalkozók Napja rendezvényen Budapesten, a Müpában.

T.-N. O.

Forrás: Beküldött fotó

– Az idei esztendő sikeres, gazdasági rekordokat is hozó év volt Magyarországon, a fogyasztás és a megtakarítások is bővültek, amelyhez nélkülözhetetlen volt a támogató politika is – jelentette ki Tolnay Tibor. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke beszédében kifejtette: a vállalkozók és a kormányzat közös munkájának eredményeképp számos ponton csökkent az adminisztráció, valamint mérséklődtek a közterhek.

Varga Mihály pénzügyminiszter elmondta, hogy a kormányzat továbbra is elkötelezett abban, hogy segítse a vállalkozások fejlődését.

– A párbeszédet folytatni kell, hiszen vannak eredményei. A mai eredmények, a gazdasági növekedés hátterében ugyanis az áll, hogy a kormányzat a vállalkozókat partnernek tekinti – szögezte le a tárcavezető.

Fotó: Beküldött fotó

Az eseményen a hagyományoknak megfelelően kitüntetéseket is átadtak. A VOSZ megyei tagszervezetei, illetve további érdekvédelmi szervezetek előterjesztése alapján kiemelkedő munkát végző vállalkozók részesültek az Év Vállalkozója Díj kitüntetésben. Nógrád megyében ezt dr. Bornemissza Éva (Jakubecz Háziorvosi Bt., Romhány) és Nyéki Ákos István (Nyéki Autóház, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Balassagyarmat) érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában