kellemetlen meglepetés

2019.11.21. 13:35

Tojást dobáló fantom tartja rettegésben a salgótarjániakat

Szerkesztőségünkbe több telefonhívás érkezett arról, hogy Salgótarján utcáit titokzatos támadó tartja rettegésben, aki tojással felfegyverkezve dobálja meg a gyanútlan járókelőket.

K. K.

Forrás: Shutterstock

Az áldozatokat túlnyomó többségben a nyílt utcán érte a kellemetlen meglepetés, de volt, akinek az autója és háza is célponttá vált.

Csonka Tamás gépkocsijának fényes nappal találta el a szélvédőjét a tojás. Az autótulajdonos megdöbbent az eset kapcsán, hiszen csak pár percre hagyta őrizetlenül járművét.

– Néhány percre voltam távol, mire visszaértem az autómhoz, a szélvédőn folyt végig a széttört tojás – tette hozzá.

Egy idős hölgy azt panaszolta, reggel arra ébredt, hogy a redőnyre és a ház falára száradt mindaz, ami a hozzá vágott tojásból maradt. Elmondása szerint hosszú és fáradtságos munkájába telt megszabadulni a foltoktól. A Tarján Rádió fiatal munkatársát az utcán érte az inzultus, egy nőnek pedig a háta közepén csattant a rántottánakvaló.

A gyanútlan gyalogosok egy száguldó sötétkék autóról számoltak be, de a benne ülő elkövetők kilétére még nem derült fény, ugyanis legtöbbször az éj leple alatt történtek a támadások. A többség abban reménykedik, hogy mihamarabb megkapja büntetését a tojásdobáló, hiszen cselekménye meghaladja a tréfa fokát, talán az is csak a véletlennek köszönhető, hogy még nem okozott komolyabb testi sérülést vagy anyagi kárt egyetlen sértettnek sem.

Várja a szemtanúk jelentkezését a rendőrség

Nágel Tamás, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy tevékenységirányítási központjukba érkezett már bejelentés a tojásdobálással kapcsolatban. Hozzátette: a Salgótarjáni Rendőrkapitányság kéri a sértettek, illetve mindazok jelentkezését, akik a cselekményt látták, vagy az ismeretlen elkövetőről információval rendelkeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában