Tündérszépek 2020

2019.11.19. 19:50

Szavazz Dórára, hogy ő is bekerüljön Nógrádból a Tündérszépek döntőjébe!

Kedden indult az ország közönségkedvenceinek versenye, melynek tétje, hogy olvasóink értékelései alapján ki csatlakozik közülük a döntős csapathoz. Megyénkből Gubán Dóra is ott van az esélyesek között.

Sz. R.

Olvasóink a mátranováki Gubán Dórát találták a legszebbnek

Fotó: NMH

Heves, illetve Jász-Nagykun Szolnok megye szépségeivel mérettette meg magát a mátranováki lány, aki a voksolók szavazatainak köszönhetően esélyt kapott arra, hogy közönségdíjasként csatlakozhasson a Tündérszépek 2020 döntősei közé.

Gubán Dóra portálunknak elmondta: szereti a kihívásokat, nem riad vissza az új helyzetektől, megmérettetésektől sem. Fontos céljának tekinti, hogy bekerülhessen a Tündérszépek országos döntőjébe.

– Sosem gondoltam volna, hogy idáig eljuthatok. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a regionális fordulóban is engem választott meg a közönség a kedvenc versenyzőjének. Szívből örültem neki, de meg is lepett az eredmény. Szavazásra buzdítom az eddigi támogatóimat és másokat is, akik szeretnének támogatni és látnak bennem esélyt arra, hogy én is a döntőbe juthassak, és tovább folytathassam a Tündérszépek versenyét! – mondta Dóra.

Ha szeretnéd, hogy Dóra is képviselje megyénket a Tündérszépek 2020 döntőjében, kattints a képre és szavazz! Fotó: NMH

Nagy tétje van a döntőnek

A Tündérszépek 2020 győztese egy teljes évig használhat egy Mercedes-Benz A220 4Matic személyautót a Mercedes-Benz Hovány jóvoltából. Emellett egzotikus utazások és modellszerződés is vár a legszebbekre. A regionális forduló eredménye a Tündérszépek oldalon tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában