súlyos testi sértés

2019.11.16. 15:27

Kirúgták munkahelyéről a férfit, aki brutálisan összeverte barátnőjét Bujákon

Intelligens, közvetlen embernek írják le ismerősei K. I.-t, aki a múlt héten kegyetlenül összeverte volt barátnőjét.

Nool

A Tényeknek beszélt arról a felismerhetetlenségi összevert asszony, hogy mi is történt Bujákon a hét végén, és nem először bántalmazta őt támadója.

Forrás: TV2

Miután a rendőrség súlyos testi sértéssel meggyanúsította, és soron kívül felfüggesztették a tartalékos katonai szolgálatát, a Bors értesülései szerint még a munkahelyének is kénytelen volt hátat fordítani az az 52 éves férfi, aki múlt szombaton kis híján halálra verte a volt barátnőjét egy bujáki panzióban.

Az 52 éves férfi egy helyi oktatási központban dolgozott, ahol ingyenes képzéseket kellett szerveznie. Egy másik közeli ismerősétől a Bors megtudta: a brutális tette után felmondtak neki. Tegnap a férfi céges telefonját egy kollégája vette fel, aki megerősítette: K. I. már nem dolgozik náluk. A napilap munkatársai a házánál hiába keresték, nem sikerült beszélniük vele.

Mindeközben a bosszútól rettegő áldozat egy kicsit fellélegezhet, a Pásztói Járási Ügyészség az illetékes Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája felé indítványt tett arra, hogy rendelje el a gyanúsított Bernadett-től való távoltartását. A bűnismétlés megakadályozása érdekében ezt négy hónapra javasolták. A nő tegnap kora délután a Borsnak elárulta: éppen a folytatólagos tanúkihallgatása zajlik a rendőrségen.

– A többi között fegyver- és gépészmérnök diplomái is vannak. Intelligens, de egy veszélyes, nárcisztikus személyisége van. Az első bántalmazás után az egyik barátja azt mondta, azonnal jelentsem fel, de akkor még nem tettem, tetteit betudtam az alkoholnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában