pletykák

2019.11.20. 14:04

Kiállt falujáért a bujáki polgármester

Borbély Gábor cáfolja azon pletykákat, miszerint bujáki a párját kegyetlenül megverő 52 éves férfi.

Sz. R.

Forrás: NMH

Fotó: Ladóczki Balázs

Ahogy arról korábban beszámoltunk:" target="_blank" rel="noopener noreferrer"> Facebook-bejegyzésben hívta fel a figyelmet a párkapcsolati erőszakra az a miskolci nő, akinek arcát a felismerhetetlenségig verte össze élettársa az egyik bujáki üdülőben. Az 52 éves férfi esetében a bíróság azóta már elrendelte a távoltartást. Az esetet kiemelt figyelemmel követte a média, azonban több helyen is tévesen jelent meg, hogy a történet szereplői Bujákon élnek.

Portálunkat megkereste a település polgármestere, Borbély Gábor, hogy cáfolja a pletykákat, illetve kiálljon a település jó hírnevéért.

– Sem az erőszakot elkövető férfi, sem a bántalmazást elszenvedő nő nem él a településen. A páros egy hétvégi magánprogramra érkezett a honvédségi üdülőbe, ahol megtörtént ez a felháborító, ugyanakkor sajnálatos eset, amit magánemberként is teljes mértékben elítélek. A történtek befeketítik Buják hírnevét, pedig ez egy csendes és tisztességes falu. Az településen élők dolgos és szorgalmas emberek – mondta Borbély Gábor, aki bízik benne, hogy a jövőben nem hozzák összefüggésbe a falut ezzel a brutális tettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában