szórakozás

2019.11.10. 12:15

Felszentelték az új balassagyarmati játszóteret

Hagyományosan az Árpád-házi királyfi névnapjához igazítja iskolanapjait a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Gimnázium. Ezúttal is minden műveltségi terület helyet kapott a sorban.

H. H.

Új játszóeszközöknek örülhettek az iskolások Fotó: T. D.

Fotó: T.Dominik

Az Ady Endre úti épület udvarán új játszóteret avattak fel. A létesítmény felszentelésén Dóbiás Zalán, a szalézi templom plébánosa elmondta, bár most már nincs kellemes időjárás, de ha kivirul az ég, bátran vegyék birtokba a gyerekek a különböző eszközöket.

Az átadóval közel párhuzamosan, a Szabó Lőrinc utcai épületben kiállítás-megnyitót tartottak. Az intézmény pedagógusa, Csonka Gábor alkotásaiból állítottak össze tárlatot a házigazdák, az akvarelleket Sztancsik József nyugalmazott iskolaigazgató méltatta.

Új játszóeszközöknek örülhettek az iskolások Fotó: T. D.

A rendezvénysorozat további állomásain többek között előadást tartott a fiataloknak Hodász András atya, volt rádiós vetélkedő, tudományos diákköri előadás, valamint különböző témakörökben tanulmányi versenyeket hirdettek: a vers- és prózamondóknak, sakkozóknak, énekeseknek és a hittanban járatos ifjúságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában