díjátadó

2019.11.28. 19:45

Átvették nyereményüket Nógrád megye tündérszépei

A Tündérszépek 2020 megyei fordulójának nyertesei csütörtök délután vették át nyereményüket a Nógrád Megyei Hírlap szerkesztőségében.

Szabó Rita

Tündérszépek Nógrád megyei nyertesei, Szerémi Viktória, Torják Gerda, Sirkó Rebeka, Gubán Dóra

Fotó: Nógrád Megyei Hírlap

A Tündérszépek verseny megyei fordulójában a szakmai zsűri döntése nyomán első helyezést ért el Sirkó Rebeka, második lett Torják Gerda, harmadik pedig Szerémi Viktória, míg közönségkedvencként Gubán Dóra kapott bizalmat a Nool.hu olvasóitól ahhoz, hogy negyedikként képviselje megyénket a regionális fordulóban.

Heves és Jász-Nagykun Szolnok megye tündérszépeivel versenyben szűkebb hazánkból a salgótarjáni Torják Gerda kapott lehetőséget arra, hogy az országos döntőbb továbbjusson. A 16 éves salgótarjáni lány már most gőzerővel készül a fináléra, és a hamarosan kezdődő felkészítőtáborra. A többieknek sem kellett csüggedniük, hiszen a dicsőség mellett ők is értékes nyereményekkel gazdagodtak.

A Nógrád Megyei Hírlap főszerkesztője, Varga Ottó nyújtotta át a nyerteseknek az értékes vásárlási utalványokat
Fotó: NMH

A győztesek csütörtök délután a Nógrád Megyei Hírlap szerkesztőségében, Varga Ottó főszerkesztőtől vehették át nyereményeiket, a 20, 30 illetve 50 ezer forintos H&M vásárlási utalványokat. A főszerkesztő szívből gratulált a szépséges helyezetteknek, illetve elmondta: a Tündérszépek versenye remek lehetőség volt arra, hogy csinos lányoknak megjelenési lehetőséget adjon, és örül, hogy a Hírlap és a Nool.hu együttes segítségével sikerült megtalálni a megye legszebbjeit.

A lányok portálunknak elmondták, hogy remekül érezték magukat a versenyen, és rengeteg pozitív visszajelzést kaptak ismerőseiktől amikor viszontlátták őket az újság hasábjain, és a Nool.hu-n. Megannyi kedves élményt szereztek a fotózások alatt, és a jövőben is megmérettetnék magukat hasonló, vagy éppen a következő Tündérszépek versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában