támogatás

2019.10.24. 09:41

Új autót kaptak a polgárőrök Cserháthalápon

A környék egyik leghatékonyabban működő és legtöbb eredményt felmutató polgárőrcsoportja tevékenykedik a településen, akiket a szomszédos falvakba is szívesen hívnak erre az önkéntes munkára.

H. H.

Vass Miklós (balra) átadja a kulcsokat a polgárőröknek

Fotó: NMH

Legutóbb egy új gépjárművel gazdagodtak. Dócs Dávid, a falu polgármestere elmondta, a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségétől kapták most ezt az autót, négy év alatt már a harmadik kocsi, amit szolgálatba állíthatnak. Az első, egy immár huszonöt éves Opel Astra sok kilométert futott már és egyre kevésbé képes a feladatok ellátására, így a „klasszikus” Lada Niva mellé most egy ötesztendős Opel-gyártmányhoz jutottak.

Vass Miklós (balra) átadja a kulcsokat a polgárőröknek
Fotó: NMH

Vass Miklós megyei polgárőr elnök hozzátette, rendkívül fontosnak tartják, hogy a falvakban a szabadidejüket a közrend biztosítására feláldozó személyeket a lehető legtöbb alkalommal és a legteljesebb mértékben támogathassák. A gyors és hatékony munkához pedig elengedhetetlen a korszerű gépjárművek biztosítása, ami hozzájárulhat a lakosság biztonságérzetének növeléséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában