Tündérszépek 2020

2019.10.31. 13:45

Elrajtolt a régiós forduló: rajtad múlik a Tündérek jövője

Október 31-én elindult országos szépségversenyünk második, regionális fordulója. A zsűri mellett a közönségen is sok múlik.

Nool

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Kovácsné Szeles Enikő, személyi edző, a Nógrád Megyei Hírlap 2018-as szavazása alapján az Év embere, Sárközi Tamás, az SBTC labdarúgócsapatának kapitánya, és Galbács Tamás magyarnándori fotóriporter döntése nyomán három szépség jutott tovább a Tündérszépek első fordulójából: az első helyezett a karancslapujtői Sirkó Rebeka mellett második lett a salgótarjáni Torják Gerda, harmadik pedig a szécsényi Szerémi Viktória. Olvasóink a mátranováki Gubán Dórát szavazták be a második körbe.

Az október 31-én kezdődő és november 11-ig tartó regionális fordulóban tündéreink Heves és Jász-Nagykun Szolnok megye szépségeivel versenyeznek a továbbjutásért. Itt is szakmai zsűri fogja kiválasztani a három továbbjutót, azonban ezzel még nem ér véget a Tündérszépek a régió legszebbjeinek. Az a hölgy, aki a régió közönségkedvence lesz, esélyt kap arra, hogy versenybe szálljon az országos, tévéshow-val egybekötött fináléba jutásért.

Az ország hét régiójának közönségkedvencei november 19-25. között gyűjthetik még a szíveket, az pedig, aki az ország közönségkedvence lesz ebben a fordulóban, bejut az országos döntőbe. Így fog kialakulni a finálé 22 fős mezőnye. A lányok nap-nap után a Tündérszépek oldalon szállnak versenybe a továbbjutásért.

Mindez azt jelenti, hogy minden eddiginél nagyobb szerepe lesz az olvasói szíveknek, hiszen ha azt szeretnénk, hogy szűkebb hazánkat két Tündérszép is képviselje a tízmillió forint összdíjazású szépségversenyen, akkor előbb a régiós fordulóban is neki kell a legjobb értékelést elérnie, majd a kedvencek fordulójában is újra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában