Duna Aréna

2019.08.03. 09:18

Válogatottvízilabda-meccsen jártak a nehéz sorsú nagylóci diákok

A Magyar Vízilabda Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal és a Magyar Gyermekmentő Alapítvánnyal együttműködve közel kétszáz nehéz sorsú gyermek látogatott ki a Duna Arénába, a Női Világliga Szuperdöntőjének egyik játéknapjára.

L. J.

Kvangdzsu, 2019. július 16. Keszthelyi Rita (hátul) és a kanadai Emma Wright a nõi vízilabdázók B csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Kanada mérkõzésen a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 16-án. A magyar csapat 15-14 arányban gyõzött. MTI/EPA/Antonio Bat

Fotó: Antonio Bat

Az apróságok a magyar női vízilabda-válogatott Kanada elleni összecsapásra érkeztek, ahol a mérkőzést végigszurkolhatták a kedvenceiknek és példaképeiknek. A fiatalok Tiszagyendáról, Tiszabőről és Nagylócról érkeztek. Utóbbi község II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium Nagylóci Tagintézményéből 36 diák vehetett részt a rendezvényen, Péter Gábor, a település polgármesterének jóvoltából.

– A tanulók nagyon élvezték a győztes mérkőzést, valamint az előtte lévő vízi bemutatót is. Ráadásul minden tanulónk ajándékcsomagot kapott, amely tartalmazott többek között szurkolói pólót és lufikat is – mondta Kovács Beáta, a szülői munkaközösség vezetője. Hozzátette: az egész napos kirándulás során ellátogattak még a Hősök terére, valamint a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában