Salgótarján

2019.08.23. 13:51

Színpompás galaxis: az űrbe repítik a Gagarint

Határ a csillagos ég! címmel augusztus 24-én, szombaton, 10 órától újabb önkéntes megmozdulást szervez a Sakkozzuk ki! akciócsoport.

P. K.

A csapat nevéhez kötődik a Rákóczi úti iskola falán és a postai aluljáróban kialakított kültéri fotókiállítás, a Pécskő út elején megvalósított Balázs János szabadtéri tárlat és a Bolyai János Gimnáziumhoz vezető, valamint a Meredek és a Szerpentin utak közötti lépcsősor színesítése is.

Ezúttal pedig a salgótarjáni Gagarin általános iskolát öltöztetik nevéhez méltó köntösbe, ugyanis egy képzeletbeli galaxis felfestésével szimbolizálják majd Jurij Alekszejevics Gagarin űrutazását. A kezdeményezés közösségi elemeként Bistei Viktória segítségével jó néhány textiltáskára is felkerülnek a látványterven megálmodott intergalaktikus motívumok. A Sakkozzuk ki! tagjai mindenkit szeretettel várnak a közösségi programra, aki részt szeretne venni városának színesítésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában