ingatlanpiac

2019.07.10. 19:50

A megye legdrágább lakásai – 65 milliótól indul a visszaszámlálás

Nógrád megye legdrágább eladó lakásait kerestük; és meg is találtuk.

Nool

Fotó: Shutterstock

Nemrégiben Nógrád megye legdrágább eladó házainak összeállításából kiderült, hogy 200(!) millió forintot is meghaladó kastélyok, birtokok, és 100 milliót érő családi házak keresik új tulajdonosaikat.

Ismét az ingatlan.com adatbázisában szemezgettünk, de ezúttal az eladó lakások áraira voltunk kíváncsiak.

Ha szokatlanul nagy a családunk, és szemtelenül sok a pénzünk…

Forrás: Ingatlan.com

Listánk első helyére ezúttal egy Salgótarjáni ingatlan került, ami 65 millió forintért keresi új, nagyon gazdag tulajdonosát.

A jelenleg iroda funkcióval rendelkező lakás egy társasházban került kialakításra a földszinten és az első emeleten. A két önálló helyrajzi számú földszinti és 1. emeleti terület jelenleg egy egységet alkot, belső lépcsőn keresztül biztosított az átjárhatóság. A két szinthez egy garázs és három udvari beálló is tartozik. A ház lakói számára egy játszótér is kialakításra került, így nem kell messzire menni ha szórakozásra vágynak a csemeték.

Pásztói fényűzés 73 négyzetméteren

Forrás: Ingatlan.com

Pásztó a lakások terén is előkelő helyen szerepel. A kisváros legdrágább eladó lakása 3 szobával és egy előszobával is rendelkezik. A kecó 2008-ban épült, rendezett környezetben 5 lakásos társasház első emeletén található. A 40 és fél millió forintét kínált ingatlanban természetesen az fürdőszoba is elsőosztályú, hiszen jakuzzis sarokkáddal, és masszázsfunkciós zuhanykabinnal van felszerelve. Ja, és ebbe az összegbe egy saját garázs is beletartozik.

Ha a belváros kellős közepére vágyunk – és egy tetőn található medencére –

Forrás: Ingatlan.com

Egyedülállónak lehet nevezni a listánk harmadik helyét elfoglaló ingatlant, hiszen a belváros kellős közepére épült. Csupán egy karnyújtásnyira található a város gyorséttereme, egyik benzinkútja és a távolsági buszmegálló is.

A korszerű, igényes anyagokból megépített lakásban 6 szoba, egy hatalmas fürdőszoba de még mosókonyha is található. Ami viszont korántsem hétköznapi – főleg nem Salgótarján szívében – hogy a csúcskéglihez egy teljes értékű 80 m²-es alapterületű tetőterasz is jár, amelyen egy fűthető medence került kiépítésre. Ennek persze csak az örülhet, akit egy cseppet sem zavar a szemközti panelházból kukucskáló szomszédok.

Ha nem zavar a szomszédok közelsége 30,7 millió forintért 107 m²-t kapunk

Forrás: Ingatlan.com

Ha Pásztó városrészére, Hasznosra vágyunk is mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. Az itt kínált 107 m² -es kéglit saját igény szerint lehet kialakítani és elosztania annak akinek van erre több mint 30 millió forintja. Ezért a pénzért természetesen kapunk egy 18 m² -es kocsi beállót és egy 14 m²-es pincét is. Ahogy a hirdetésben is szerepel, az ingatlan egy csendes, nyugodt környéken található. A közelben posta, általános iskola, élelmiszer bolt, buszmegálló, óvoda, középiskola is megtalálható.

Íme a lakás amit Rétság legnagyobbjaként hirdetnek

A 4 szobás, 2 gardróbos, és 3 erkélyes 108 négyzetméteres lakást Rétság legnagyobb lakásaként hirdetik, amit elsősorban nagycsaládosok részére kínálnak. Rétság városában frekventált elhelyezkedésű lakáshoz minden csak egy karnyújtásnyira található, mint például iskolák, boltok, buszmegálló, cukrászda, étterem. És ahogy a hirdetésben is szerepel: „a lakásból kilépve sem fogunk fázni télen, ugyanis a fűtött, tágas lépcsőházba érkezünk”. Minket meggyőztek…

Ha mindennap a Mátrában akarunk gyönyörködni költözzünk Pásztóra

Forrás: ingatlan.com

Kanyarodjunk vissza Pásztó központjába ahol egy három lakásos társasházban egy 123 négyzetméteres napfényes, tágas, jó állapotú lakás kínálnak eladásra 25, 9 millió forintért. A lakáshoz tartozó 20 négyzetméteres teraszról csodálatos kilátás nyílik a Mátrára, ami a nagyvárosokhoz szokott, ugyanakkor gazdag lakáskeresőknek tökéletes mindennapi élményt nyújtana.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában