szépségverseny

2019.05.15. 20:00

Hollókő adott otthont a Tündérszépek regionális díjkiosztójának

Véget ért a Tündérszépek szépségverseny. A regionális forduló díjátadójának a hollókői Castellum Hotel adott otthont, a házigazda a Nógrád Megyei Hírlap volt.

Papp Bianka

Véget ért a 3 millió forintos össznyereményért zajló Tündérszépek szépségverseny. A regionális fordulóban minden megyéből négy lány mérette meg magát a második körben. Az olvasói értékelések alapján megyénkből a több mint ötven jelentkező közül a 21 éves Babcsán Mercédesz jutott a központi döntőbe. Komárom-Esztergom megyéből nyolcvan lány közül Szabóné Bogdán Adrienn, Hevesből pedig Kola Gréta. A szakmai zsűri Vitáris Dorina Dalmát juttatta tovább Komárom-Esztergom megyéből. A régiós nyertesek egy-egy ötvenezer forint értékű vásárlási utalvánnyal lettek gazdagabbak. A díjakat Kühne Gábor, a Heves Megyei Hírlap, Takács Zoltán, a tatabányai 24 Óra és Varga Ottó, a Nógrád Megyei Hírlap főszerkesztője adta át a hollókői Castellum Hotelben.

 

Nógrád megye tündérszépe, Babcsán Mercédesz nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy megyénkből ő bizonyult a legszebbnek.

– Éppen dolgoztam, amikor megtudtam a hírt, alig akartam elhinni, hogy nyertem – mesélte Mercédesz.

Megtudtuk: Nógrád tündérszépét végig támogatta a családja, a párja, a barátai, akik segítettek szavazataikkal és buzdították ismerőseiket is.

– Gyermekkorom óta szerettem volna részt venni egy ilyen megmérettetésen. Számomra nagyon pozitív élmény volt és máskor szívesen részt vennék egy szépségversenyen – mondta Mercédesz, akitől azt is megtudtuk, hogy számára a fotózás volt a legjobb élmény, egyrészt a hotel látványa miatt, másrészt azért, mert rengeteg ismerősével találkozhatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában