the biebers

2019.04.29. 19:50

Puskás Peti imádta Salgótarjánt: íme a The Biebers nálunk forgatott klipje

Puskás Peti és együttese a The Biebers nemrégiben Salgótarjánban töltött néhány napot. Nem mindennapi céllal látogattak el hozzánk, ugyanis itt forgatták le legújabb klipjüket, amelynek címe: Ahol jártunk.

Papp Bianka

Mint megtudtuk, a klipet maga Puskás Peti rendezte és nem is véletlenül. Fogadást kötöttek a banda másik tagjával, Ekanem Bálinttal, hogy ki lesz fittebb a tavaszi koncertekre, hiszen nyakukon a turnészezon, amelynek első kocertje egy budapesti szórakozóhelyen lesz.

– Mindketten keményen edzettünk, fogyókúráztunk, végül én nyertem- mesélte Peti, aki nevetve azt is hozzátette, hogy nem igazán tudja elképzelni, hogy mi született volna ha Bálint rendezi a videót, hiszen az előzőek is Peti én nevéhez fűződnek.

Keményen készülnek soron következő koncertjükre, de előtte még szerették volna leforgatni a fent említett klipet.

Gyorsan összerántottuk a zenekart és a stábot, bevágódtunk egy autóba és elmentünk Salgótarjánba – mondta el a Nool-nak Ekanem Bálint.

Puskás Peti elmondása szerint a város remek helyszín volt, nagyon imádták, hiszen itt egyszerre tudták felvenni a városi és a varázserdő részeket is. A frontembertől azt is megtudtuk, hogy a videó képi világára különösen odafigyelve, óriási hangsúlyt fektetett a természet és a városi élet kontrasztjának bemutatására.

A klipben olyan helyszínekeket láthatunk, mint a salgótarjáni önkormányzat épülete, a belváros utcái, az Erzsébet tér vagy éppen a környébeli erdős terület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában