országos elismerés

2019.03.19. 18:51

Balassagyarmati sebésznő lett Magyarország legnépszerűbb orvosa

Dr. Tandel Beáta kapta a legtöbb voksot a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjának közönségszavazásán.

Nool

Dr. Tandel Beáta lett Magyarország legnépszerűbb orvosa

Fotó: Torjay Attila

2017-ben a 80 éves évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

Idén több mint százezer szavazat érkezett, közel 700 orvosra az ország minden tájáról. A szakmai zsűri csak később fog dönteni a díjakról, de a közönségszavazás eredménye már megvan. Összesen 7 orvost díjaznak.

Dr. Tandel Beáta lett Magyarország legnépszerűbb orvosa
Fotó: Torjay Attila

A legtöbben a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház sebész főorvosára, dr. Tandel Beátára szavaztak, aki 3834 szavazatot gyűjtött.

Portálunkon februárban, a doktornő Pro Urbe Díja kapcsán többek között arról írtunk, hogy néhány éve a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően sikerült a gyarmati sebészeten is elkezdeni – elsőként a megyében – a laparoszkópos sérvsebészetet, majd a laparoszkópos vastagbélsebészetet. Ezeken a területeken, dr. Szrenka János osztályvezető főorvossal együttműködve, nagyon jó eredményeket érnek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában