Gratulálunk!

2018.12.20. 12:02

Negyvenévi előfizetés jutalma: mozaikkereső játékunk 500 ezer forintos fődíja gazdára talált

Koltár Józsefné már több mint negyven éve olvasója és előfizetője a Nógrád Megyei Hírlapnak.

V. O.

Koltár Józsefné átveszi a fődíjat Varga Ottó főszerkesztőtől

Forrás: Nógrád Megyei Hírlap

Fotó: Hegedűs Márk

A megyei híreket, információkat fontosnak tartja, a szerencsejátékokban, nyereményjátékokban azonban nem hisz, nem is lottózik. A Mozaikkeresővel sem akart foglalkozni, ám fiai rábeszélték, próbálja meg.

Koltár Józsefné átveszi a fődíjat Varga Ottó főszerkesztőtől
Fotó: Hegedűs Márk / Nógrád Megyei Hírlap

– Rejtvényt fejteni viszont nagyon szeretek, és mivel ez is egyfajta rejtvény volt, hát hagytam magam rábeszélni, összegyűjtöttem a mozaikokat, össze is állítottam a képet, igaz, a felragasztásban már a gyerekek segítettek – mondta Koltár Józsefné a szerkesztőségben, ahova azért érkezett, hogy átvegye a megyei fődíjat, 500 ezer forintot Takarékbank számlán.

– Először nem akartam elhinni, hogy ilyen szerencse ért, de persze nagyon boldog vagyok – tette hozzá, miután meghatódva kézbe fogta a félmillió forintot jelképező tablót. A pénznek, mint mondta, lesz helye a családban, a karácsony is gazdagabb lehet. – Továbbra is olvasni fogom a Nógrád Megyei Hírlapot, de ezután a nyereményjátékokat is jobban figyelemmel követem majd – mondta a boldog nyertes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában