Coop

2018.10.26. 13:51

Újonnan nyitott üzlet várja vásárlóit az Öblösüveggyárnál

Pénteken újra kinyitotta ajtaját Salgótarjánban, a Rákóczi út 52. szám alatti – egykori Öblösüveggyárnál található – volt „CBA” élelmiszerbolt, amelynek nyitónapjára több tucatnyi érdeklődő érkezett.

Palchuber Kinga

A salgótarjáni városvezetés folyamatos tárgyalásokat folytatott annak érdekében, hogy pótolják az egykori CBA-boltok okozta hiányt.

Tóth László, az Unió Coop Zrt. vezérigazgatója érdeklődésünkre elmondta: az újonnan nyíló, 480 négyzetméteres összterületű üzletben mintegy 25 millió forint értékű árukészlettel várják napról napra a lakosságot. Emellett a berendezések is megújultak, továbbá grill- és süteményes pult is helyet kapott a helyszínen.

Fotók: Hüvösi Csaba/ Nógrád Megyei Hírlap

– Az eddigi tapasztalatom az, hogy a lakók mindenhol nagyon várták már, hogy újra nagy bevásárlást tudjanak végezni anélkül, hogy hosszadalmas utazásra kényszerülnének. S jó érzés látni, hogy mennyien érdeklődnek mindig az új élettel megtöltött üzletek iránt – emelte ki a vezérigazgató. A cég a megyeszékhelyen a Fáy András körúton és az Acélgyári úton, Karancslapujtőn, Bátonyterenyén és Mátraterenyén is kitárta már kapuit. Tóth László elárulta: előreláthatólag pár héten belül Salgótarjánban, a Pécskő úti üzletet is megnyitják, de a kórházzal szembeni boltot is szeretnék még idén beindítani. Az üzletlánc mintegy 130 főnek biztosíthat munkalehetőséget a megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában