Vásárlás

2018.09.02. 12:04

Remek hír: újra kinyitnak a lakat alá került boltok Salgótarjánban

Az Acélgyári úti és a Kemerovó lakótelepi boltok után még három üzlet nyílik újra megye­székhelyünkön.

G.K.

Fotó: Ladóczki Balázs/NMH

Az 1300 embernek munkát adó CBA-partner, vagyis a Palóc Nagykereskedelmi Kft. 80 észak-magyarországi üzletére került lakat 2016. szeptember közepén a cég csődje miatt. Azóta is sok ember várja, hogy az egykori boltokban újra vásárolni tudjon, ugyanis több terület vált ellátatlanná Salgótarjánban.

A bezárt üzlethelyiségek közül elsőként a Kemerovó lakótelepit vette át az Unió Coop Zrt. ez év tavaszán, majd hamarosan az Acélgyári útit is felkarolta. A kereskedelmi lánc a legfrissebb hírek szerint hamarosan újra nyitja az Öblös Abc-t, valamint a Pécskő úti és a Szent Lázár Megyei Kórházzal szemben lévő boltot is.

A cégtől kapott információk szerint az üzlethelyiségek megvásárlása után most a közüzemi szolgáltatókkal folytatják a feladatokat, jelenleg ugyanis áramellátás sincs az elhagyott boltokban. Az üzletek újranyitása ez év utolsó hónapjaiban várható. Az előrejelzések alapján mintegy 40 munkavállalót foglalkoztatnak majd összesen a három boltban. A hamarosan megnyíló üzletekbe jelenleg eladókat, illetve pénztárosokat ­keresnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában