BMW E39

2018.08.02. 12:47

Több mint kétszázötven látogatót vonzott a találkozó Pásztón

Több mint kétszázötven látogatót vonzott a száz autót felsorakoztató BMW-találkozó, amelyet negyedik alkalommal rendeztek meg a városi strandon.

N. O.

Ámulatba ejtő járművek vonultak fel, Beküldött fotó

Az esemény a márka egyik típusának, az E39 klubnak az összejövetele volt. A klubtagok különböző szakmai tanácsokat oszthattak meg egymással, de alkatrészeket is cserélhettek.

Ámulatba ejtő járművek vonultak fel, Beküldött fotó

– Nagyon jól sikerült a találkozó, amelyre rengeteg család is ellátogatott, és aktívan részt vett a programokon. Ezen túlmenően voltak ügyességi és fizikai feladatok, de autószépségverseny is, ahol szebbnél szebb járművel sorakoztak fel. Az autókat elismert szakmai zsűri pontozta. Emellett pedig felvonulást is tartottunk a városban és a huszonegyes főúton – mondta lapunknak Kanyó Bence, az esemény főszervezője.

Hozzátette: évről évre egyre népszerűbb a találkozó, amely rendre nagyon családias hangulatban telik. Nem volt ez másképp az idén sem.

Az E39 klub egyébként tizenkét éve van jelen hazánkban és közel nyolcezer, a márka iránt elkötelezett taggal rendelkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában