Mulatság

2018.08.13. 13:30

Érkeztek elszármazottak is a rákóczibányai falunapra

Névadó ünnepséggel kezdődött idén a község egyik legnagyobb eseménye, a falunap, ami a már hagyománnyá vált településről elszármazottak találkozójával folytatódott.

G. K.

Ezen alkalomból ismét sokan tértek vissza Rákóczibányára azért, hogy legalább egy napot együtt töltsenek a rokonokkal, a barátokkal, illetve a helyiekkel.

A közös ebédet követően Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, Skuczi Nándor, a megyei közgyűlés elnöke, valamint Jakab Gábor polgármester köszöntötte a megjelenteket, és ünnepélyesen is megnyitották a rendezvényt. Ezt követően pedig elkezdődtek a színpadi produkciók. A vendégek láthatták a Mátraalja Néptáncegyüttes, a Havanna Táncstúdió Sportegyesületet, a helyi idősek klubjának műsorát, a kazári általános iskola néptánccsoportjának bemutatóját is.

Ezután pedig a kisebb gyermekeket bohócok szórakoztatták, a fiatalok és az idősebbek jó hangulatáról pedig a Bátonyi Dalkör gondoskodott. A falunapot sztárvendégek fellépése koronázta meg: színpadra lépett az Animal Cannibals, Csordás Tibi, valamint Zoltán Erika is.

Kiemelt fotó: Táncosok fellépése is színesítette a falunapi programot, NMH-fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában