Programajánló

2018.07.22. 12:12

Óriási buli és megannyi színes program a salgótarjáni Pont Itt Partyn

Sokszínű program és neves énekesek várják a salgótarjáni Pont Itt Partyn résztvevőket.

Nool

Fotó: Shutterstock

A július 25-i, szerdai Pont Itt Party elnevezésű – elsősorban a fiatalokat, diákokat megszólító – rendezvény Fő téri TIT-sátrában az érdeklődők megismerkedhetnek az online nyelvtanfolyam lehetőségeivel, hozzájuthatnak természettudományos folyóiratokhoz, jelentkezhetnek a Pegazus Élményközpont önkéntesének, nyerhetnek szellemi totón, s távcsövet is használhatnak.

A Hello Café belső termében 14-től 18 óráig Mesél az ég! Karnyújtásnyira az Univerzum! címmel tart bemutatót az Utazó Planetárium, amely egyszerre 40-50 fő befogadására alkalmas. A csoportok 40 percenként váltják egymást. A koordinálást segítő előzetes bejelentkezéseket a [email protected] címre várják. A bemutató keretében bárki betekintést nyerhet a Nógrád Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat – mint konzorciumi tag – által jelenleg kialakítás alatt álló Mérleg utcai, háromszáz millió forintos beruházás, a Pegazus Élményközpont című projekt – mint megyei csodák palotája – programajánlatába és megtekinthetnek interaktív eszközöket is.

Délután öt órától Opitz Barbi, hét órától Rico x Miss Mood, nyolc órától pedig a 2018-as ponthúzást követhetik figyelemmel a kivetítőn. Ezen felül Anna and the Barbies és Dj Szecsei gondoskodik majd a jó hangulatról, akiket after Party követ a Hello Café-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában