Programajánló

2018.06.30. 07:46

Egy kerti szerszámmal most Ön is sokat segíthet: ezért várnak önkénteseket Szuhára

Mutatunk két nagyszerű programot Nógrádban, amellyel kikapcsolódhat a szürke hétköznapokból.

Palchuber Kinga

Július harmadikán, kedden Mátraalmás újból a Muzsikál az erdő programsorozat egyik állomása lesz. A koncertek előtt rendbe kell tenni a rendezvény helyszíneit – a főteret, a színpadot és környékét, valamint a sportpályát. Ennek érdekében június 30-án, szombaton nyolc órától a Mátraalmásért Egyesület a főtéren várja az önkénteseket. A munkálatokhoz kéziszerszámokat, gereblyét, seprűt, kapát és talicskát, aki tud vigyen magával.

Írja fel a most következő dátumot is, mert a jó hangulat garantált

Mátranovák Július 14-én, szombaton a Jaj-rét ismét otthont ad a Vargánya Fesztiválnak. A rendezvényen kispályás focibajnokság, motoros ügyességi verseny, edzés és színpadi műsorok – Mátraterenyei Hagyományőrzők, Mátraalja Néptáncegyüttes, Premier Pacsirták, Matyi és a Hegedűs, Mátranováki Dalárda, Gyurcsák Tamás – is várják az érdeklődőket. A hangulatot a Republic együttes koncertje fokozza végsőkig. Egész nap kézművesek, vidámpark és csillámtetoválás–készítés várja a résztvevőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában