Rablás

2018.03.29. 09:54

Félelmetes, filmbe illő jelenet lehetett

Egy 26 éves bujáki férfi ellen zárták le az eljárást a pásztói rendőrök.

A Pásztó Rendőrkapitányság egy rablás kísérlet és két személyi szabadság megsértése miatt folytat eljárást egy 26 éves bujáki férfi ellen.

A férfi január 27-én Bujákon, a Szent Márton úton várakozott, amikor találkozott egy buszmegállóba tartó nővel, akitől egy szál cigarettát kért. A sértett a kérésnek eleget tett, a gyanúsított követni kezdte. A megrémült sértett futni kezdett és segítségért kiabált, de a férfi utolérte és felszólította a nőt, hogy adja oda a táskáját és a telefonját. A sértett megtagadta annak átadását, amikor a férfi megragadta és húzni kezdte a válltáskát, amellyel a sértettet a földre rántotta. A nő azonban a dulakodást követően az értékeit visszaszerezte és azzal ismét futni kezdett, de a férfi utánaszaladt és a sértettet átkarolva megkísérelte a nyakából az aranyláncát kivenni. A gyanúsított cselekménye közben a nő kiabált, rugdosódott, amely ellenállás miatt a férfi a helyszínről elfutott.

A hatóság a jelenleg házi őrizetben lévő férfi ellen a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Kiemelt illusztrációs fotó: Shutterstock

Címkék#Buják

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában