Helyi közélet

2015.05.19. 16:49

Nógrádsápi sikerek ritmikus gimnasztikában

fenyvesi

Nógrádsáp. Kiválóan szerepeltek az OSC Ritmikus Gimnasztika Sportegyesület nógrádsápi versenyzői a Vajk-Sziget Kupán. Fehér Martina az előkelő második helyen végzett szabadidő kategóriában, míg csapattársa, Filep Nóra a dobogó harmadik fokára állhatott fel a középhaladók között. Felkészítőjük: Fráter Viktória.

[caption id="" align="aligncenter" width="327"] Filep Nóra mutatja be gyakorlatát[/caption]

A Berczik Sára Országos Ritmikus Gimnasztika Verseny a legnépszerűbb szabadidősport rendezvény a ritmikus gimnasztikázók számára. Évente közel 1000 gyermek versenyez a „C” kategóriájú bajnokságban, ennek megfelelően a területi selejtezőkön is nagy létszámmal vesznek részt. A közel 20-30 fős korosztályokra bontott mezőnyben Filep Nóra, a Nógrádsápi Fekete István általános Iskola és Szakiskola 2. osztályos tanulója nagy bravúrral jutott tovább, majd az országos döntőben a középhaladó-kisgyermek kategóriában ezüst minősítést szerzett. Fehér Martina, az intézmény 4. osztályos tanulója a selejtezőn végzett ezüst minősítéssel, de paraszthajszállal lemaradt a továbbjutásról, azonban a májusi Vajk- Sziget Kupán újra bizonyított.

[caption id="" align="aligncenter" width="367"] Fehér Martina 2. helyezés[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="873"] Filep Nóra 3. helyezés[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában