Rablás

2018.02.17. 08:00

Rendőrkézen a dohánybolti betörők (videó)

A helyi körzeti megbízottak és a salgótarjáni nyomozók közös munkája eredményeként rövid időn belül beazonosították és elfogták a két férfit és fiatalkorú társukat.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 25-én reggel érkezett két bejelentés, miszerint egy ipolytarnóci és egy salgótarjáni dohányboltba ismeretlen személyek betörtek.

A helyi körzeti megbízottak és a salgótarjáni nyomozók  adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként megállapítást nyert, hogy a bűncselekmények elkövetésével egy 30 éves és egy 20 éves ipolytarnóci férfi, valamint 16 éves fiú társuk gyanúsítható megalapozottan.

A jelenlegi adatok alapján a gyanúsítottak  január 25-én 2 óra 45 perc körül Salgótarjánban a dohánybolt ablakát betörték, majd az épületet átkutatták és onnan több cigarettát és egy pénzkazettát tulajdonítottak el. A három férfi,  mivel nem talált pénzt a kazettában, azt a helyszín közelében hátrahagyta.

Még ugyanezen az éjszakán a 30 éves férfi és társai Ipolytarnócon, az egyik dohánybolt ajtaját is kifeszítették és az épületből nagy értékű dohányárut és nagy összegű készpénzt lopott el.

A rendőrök a két férfit és a 16 éves fiút február 15-én elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, 1 rendbeli lopás bűntett és 1 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt  gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában