Baleset

2024.04.16. 14:08

Frontális karambol miatt áll a forgalom Nagylóc és Hollókő között

Frontális karambol miatt teljes útlezárásra kell számítaniuk a Nagylóc és a Hollókő közötti útszakaszon az autósoknak.

Veres Edina

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője portálunkat arról tájékoztatta, hogy kedden délután frontális karambol történt Nagylóc és Hollókő között.

– A közlekedési baleset helyszínére a szécsényi hivatásos tűzoltók vonultak, akik jelenleg is végzik a járművek áramtalanítását. Az érintett szakaszon teljes útzár van érvényben – fejtette ki Kapás Márton, aki azt is elárulta, hogy nincs beszorult sérült, a két személyautó utasai kivétel nélkül el tudták hagyni az autókat. Hozzátette: a mentők és a rendőrök mellett a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai is a helyszínre tartanak, mivel olaj folyt az úttestre.

Frissítés 16:20: Érdeklődésünkre Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa arról tájékoztatta portálunkat, hogy a Nagylóc közelében történt frontális karambol helyszínről a bajtársai egy középkorú nőt és egy középkorú férfit szállítottak könnyebb sérülésekkel kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában