Támadás

2024.03.08. 08:01

Úgy arcon rúgta a mentőst, hogy kitörtek a fogai

Teljes erőből arcba rúgott egy mentőtisztet egy – vélhetően drogos – beteg Nógrádban. A mentős fogai bánták az agresszív támadást.

Nool.hu

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán számoltak be arról, hogy csütörtökön hívtak mentőt ahhoz a 45 év körüli nógrádi férfihez, aki szenvedélybetegségei miatt már többször szorult az életmentők segítségére. A szakemberek perceken belül a helyszínre értek és megkezdték a férfi vizsgálatát, aki végig káromkodott és minősíthetetlen jelzőkkel illette az életmentőket.

Mikor az egyik mentőtiszt leguggolt a beteg ágya mellé, ő minden előzmény nélkül, teljes erőből arcon rúgta az életmentőt, akinek több darab is letört a fogsorából. Ezt követően a mentősök ismét higgadtan próbálták jobb belátásra bírni az agresszív férfit, akinek végül sikerült befejezni az ellátását. A beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba, ahol a sérült bajtársukat is megvizsgálták. A lelkiismeretes mentőtiszt úgy döntött, nem akarja korábban befejezni szolgálatát a történtek miatt, így a mentőegység folytatta útját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában