Baleset

2024.03.26. 19:21

Megtalálta a rendőrség a diósjenői vasúti fénysorompót kidöntő autóst

Vasúti átjárónál hajtott a fénysorompónak Diósjenőn egy sofőr hétfő délután.

Veres Edina

Az eszköz a sínekre dőlt

Forrás: Facebook

Az esetről a falu polgármestere, Glöckl Ferenc is beszámolt a Facebook-oldalán. Mint írta: egy autó nekiment a Kossuth utcai fénysorompónak, így az eszköz a sínekre dőlt.

„Megkérek mindenkit, hogy fokozott óvatossággal közelítse meg az átjárót! Ne próbálja senki levenni a kidőlt oszlopot a sínről mert áram alatt van!” – hívta fel a közlekedők figyelmét a településvezető, aki azt is kiemelte bejegyzésében, hogy az autóst nagy erővel keresi a rendőrség.

Portálunk számára a baleset tényét megerősítette a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is. Arról tájékoztatták, hogy Diósjenőn egy személygépkocsi nekiütközött a vasúti átjárót biztosító fényjelző készülék oszlopának. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, forgalomkorlátozás nincs érvényben, illetve a vasúti közlekedés is zavartalan. A rendőrség emellett azt is hozzátette: a sofőrt kézre kerítették.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában