Bűnügy

2024.03.12. 13:59

Fiatalkorú fiút bántalmazott és rabolt ki két litkei férfi Karancskesziben

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt vett őrizetbe egy 31 és egy 24 éves férfit.

Nool.hu

A két litkei barát március 10-én este Karancskeszi egyik buszmegállójában találkozott egy 14 éves helyi fiúval. A hazautazáshoz pénzt kértek tőle, de a fiú azt állította, hogy nincs nála – írja portálunknak megküldött közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ekkor lefogták a fiút – ezzel is nyomatékosítva követelésüket –, mire a sértett kitépte magát a szorításból, és futni kezdett. Támadói azonban hamar utolérték és ismét lefogták őt. Kihasználták a sértett szorult helyzetét, az idősebbik férfi kivette kabátja zsebéből a mobiltelefonját és ezer forintot, majd a megszeppent fiatalkorút hátrahagyva hazamentek.

A közleményben hozzáteszik: fiatal emlékezett egyik támadójának a becenevére, így a rendőrök azonosították az elkövetőket, és a bejelentést követően rövid időn belül kopogtattak is mindkét litkei férfi ajtaján. A hatóság tagjai megtalálták az ellopott mobiltelefont a 31 éves elkövetőnél, és lefoglalták. A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított litkei lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában