Nool.hu podcast

2024.03.13. 16:43

Eseménydús hetet tudhatnak maguk mögött a nógrádi rendőrök és tűzoltók (podcast)

Ismét egy mozgalmas héten vannak túl szűkebb hazánk rendőrei és tűzoltói, ugyanis számtalan bűncselekmény és baleset alkalmával kellett intézkedniük.

Sipos Nina Vivien

Király-Kollár Ramónával beszélgettünk

Forrás: Nool

Több bűncselekmény is történt Nógrád vármegyében az elmúlt héten, amelyekről Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense számolt be hírportálunknak. 

Egy 44 éves nógrádmegyeri férfi, valamint egy 25 éves magyargéci nő csuklóján kattant a bilincs, akiket egy új pszichoaktív anyaggal való kereskedelem és visszaélés bűntette miatt tartóztattak le. Király-Kollár Ramóna elmondta, hogy a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a három nógrádszakáli férfit is, akik nagy értékben loptak el légkábeleket, emellett pedig a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított emberkereskedelem és kényszermunka bűntett kísérlete miatt két férfival szemben is. A sajtóreferens felhívta a lakosság figyelmét az internetes csalásokra is, ugyanis a csalók csomagküldő szolgáltatók nevében küldhetnek üzeneteket. 

A nógrádi lánglovagok 39 alkalommal kaptak segélykérést: Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője nyilatkozott hírportálunknak az elmúlt hét legfontosabb történéseivel kapcsolatban, kiemelve a közúti baleseteket és a különböző tűzeseteket, amelyek sok munkát adtak szűkebb hazánk tűzoltóinak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában