Sofőrök

2024.01.01. 16:28

Nyugodtan búcsúztatták az óévet a nógrádi rendőrök és tűzoltók

Nyugodtan telt az év utolsó napja a nógrádi rendőrök számára, rendbontás és baleset sem adott munkát szűkebb hazánkban. A tűzoltók is csak egyszer vonultak.

Gulyás Edina

– A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2023. december 31. és 2024. január 1. között munkatársaink egy olyan személlyel szemben intézkedtek Karancslapujtő belterületén, akit korábban eltiltottak a járművezetéstől, ennek ellenére a volán mögé ült. A 19 éves sofőrt előállították és gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat Király-Kollár Ramóna, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Hozzátette: a helyi rendőrök előállítottak és őrizetbe vettek egy 26 éves férfit, aki Bátonyterenyén úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Egy füstölgő kuka adott csak munkát a nógrádi tűzoltóknak szilveszter napján

Egy füstölgő kuka adott csak munkát a nógrádi tűzoltóknak szilveszter napján, néhány téves riasztás miatt kellett vonulniuk, továbbá egy füstölgő kuka adott munkát december 31-én.

Salgótarjánban, a Bajcsy-Zsilinszky úton szemét füstölt egy nagy méretű kukában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével szüntették meg a hulladék izzását, nem keletkezett kár az eset során – tájékoztatta portálunkat Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Hozzátette: ezen kívül több téves riasztás miatt is vonultak, előfordul ugyanis, hogy az automata tűzjelzők például áramszünet, vagy más ok miatt is jeleznek. Szerencsésen alakult tehát az év utolsó éjszakája szűkebb hazánkban, sem a féktelen mulatozás és egyéb baleset sem okozott gondot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában