Betörés

2024.01.23. 14:18

Fűrészt lopott egy rimóci házból a 16 éves fiú

A rendőrök pár órán belül azonosították és elfogták azt a 16 éves fiút, aki betört egy rimóci családi házba.

Nool.hu

Az ellopott fűrészt lefoglalták a rendőrök

Forrás: police.hu

A sértett január 19-én kora délután tett bejelentést a rendőrségen, miszerint valaki betört a rimóci családi házukba, és egy mobiltelefont, illetve egy benzinmotoros fűrészt vitt el. A Szécsényi Rendőrkapitányság egyenruhásai pár órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 16 éves helyi fiút – tájékoztatott a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök 16 óra 47 perckor Rimócon intézkedtek a fiatal ellen, megtalálták nála az ellopott fűrészt, és lefoglalták. Előállították a fiút a rendőrkapitányságra, és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, amely során elismerte tettét.

Gyermekotthonból szökött

A fiatal délelőtt érkezett a rimóci családi házhoz, és kifeszítette az ablaküveget ideiglenesen helyettesítő furnérlapot. Benyúlt a kilincshez, kinyitotta az ablakot, majd bemászott az ingatlanba, ahonnan értékeket vitt el.

A Rétsági Rendőrkapitányság is körözte a fiút, ugyanis a gyermekvédelmi gondoskodás alatt álló fiatal a kijelölt otthonból megszökött. A rimóci lakost a rendőrök visszaszállították a gyermekvédelmi intézetbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában