Szemtanú

2024.01.05. 13:52

Cserbenhagyót keresnek a rendőrök, Ipolyszögnél tört szélvédőt az ismeretlen tettes

Balesetet okozott, majd távozott a helyszínről az a sofőr, aki a szemközti sávba áttérve kitörte egy másik autó szélvédőjét, utána pedig segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

Nool.hu

Kitört a szélvédő. Nem győződött meg arról a vétkes sofőr, hogy mi történt a balesetet elszenvedő kocsi utasaival

Fotó: Police

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki balesetet okozott a 22-es számú főúton, majd a helyszínt megállás nélkül elhagyta. A tettes még december 29-én, 11.15 és 11.25 óra között közlekedett ismeretlen hatósági jelzésű, vélhetően Volkswagen gyártmányú járművével Érsekvadkert felől Ipolyszög irányába - írja portálunknak megküldött közleményében a rendőr-főkapitányság.

A főút 15-ös kilométerszelvényénél, egy enyhén jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol érintőlegesen összeütközött a szabályosan haladó személygépkocsival, amelynek oldalsó ablaküvege betört és az utastérbe hullott. Az ismeretlen elkövető megállás nélkül Ipolyszög irányába továbbhajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban az utastérbe jutó összetört ablakszilánkok kapcsán a személyi sérülés közvetlen és reális veszélye fennállt.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki látta a történteket és információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, jelentkezzen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (Balassagyarmat, Bajcsy Zsilinszky út 6.) személyesen, telefonon a 06-35-300-344-es hívószámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában