Közlekedésbiztonság

2024.01.05. 11:18

Csapórúdra csapott le az ismeretlen tettes, tört a sorompó Mátraszőlősnél: szemtanút keresnek

Ismeretlen tettes letörte a sorompó csapórúdját a mátraszőlősi vasúti megállóhelynél, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szemtanúk jelentkezését várja.

Nool.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján még múlt év november 30-án, valamikor 15 óra 15 perc előtt ismeretlen tettes az általa vezetett és szintén ismeretlen típusú, forgalmi rendszámú járművével letörte a sorompó csapórúdját a Mátraszőlős vasúti megállóhelynél, majd a helyszínről elhajtott - közölte január 5-én portálunkkal a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Hozzátették: a közlekedésrendészeti osztály az ügyben nyomozást folytat, mivel a tettes cselekményével a közlekedés biztonságát veszélyeztette azzal, hogy a sorompó biztosítási módja az ütközést követően nem volt teljes értékű. A főkapitányság kéri, hogy az eset körülményeinek tisztázása érdekében aki a történtekről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (3100 Salgótarján, Kossuth út 5.), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107  „Telefontanú" zöld számon, továbbá a 112 központi segélyhívó számon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában