Szerelmi bánat

2023.12.15. 14:46

Öngyilkos akart lenni az alsópetényi férfi, rendőrök mentették meg az életét

Rétsági rendőrök mentették meg egy alsópetényi férfi életét, aki szerelmi bánat miatt akart öngyilkos lenni.

Nool.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába december 14-én délelőtt segélyhívás érkezett – tájékoztatott portálunknak megküldött közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Mint írják: a bejelentő elmondta, hogy volt élettársa, egy 52 éves alsópetényi férfi szakításuk miatt öngyilkos akar lenni. A lakcímhez a Rétsági Rendőrkapitányság járőrei érkeztek, akiknek a szomszéd elmondta, hogy a férfi szerelmi bánatában valóban véget akar vetni életének és autóval ismeretlen helyre ment. Az egyenruhások a házban egy búcsúlevelet is találtak.

A rétsági rendőrök azonnal megkezdték a férfi felkutatását és a széles körű adatgyűjtés eredményeként még időben megtalálták a szomszéd településen. A láthatóan segítségre szoruló férfit a rendőrök megnyugtatták és mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123 (Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes); Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503 (Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes); Kék vonal, gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat 116-111 (Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában