Nyomok

2023.12.27. 15:28

Megdöbbentő részleteket árult el a halottlátó a tíz éve eltűnt salgótarjáni lányról (videó)

Halottlátó mondott megdöbbentő részleteket a fiatal lányról, aki tíz éve tűnt el Salgótarjánban.

Gulyás Edina

Éppen tíz éve, egy októberi délutánon veszett nyoma egy 14 éves lánynak Salgótarjánban

Forrás: Borsonline.hu

Idén októberben volt éppen tíz éve, hogy az akkor 14 esztendős Bangó Margaréta Gizella, akit mindenki csak Eszminek becézett, eltűnt Salgótarjánból. A lány családja azóta sem adja a fel a reményt, bíznak abban, hogy egyszer kiderül, mi történt azon a napon. 

Nővére, Niki azóta is keresi, még egy halottlátóhoz is elment, aki pontos részleteket mondott arról, hol lehet egy eltűnt kislány – derül ki a Ripost TikTok videójából. Kiss Kató, a halottlátó megdöbbentő részleteket árult el az ügyről: egy autó állt meg azon a délutánon Eszmi mellett, aki jól ismerte a fiatal férfit, aki az autóban ült. A lány nem sejtett semmi rosszat, így beült mellé. Egy olyan helyre mentek, ahol egy másik, idősebb férfival találkoztak. Az udvarban egy piros autó állt és a kapuja is piros volt a háznak, ahova vitték. Olyan mintha valamit adtak volna neki, amitől a lány elkábult – árulta el a halottlátó. 

A videóban Niki azt is megkérdezte Kiss Katótól, hogy Cereden, vagy Zagyvarónán történt-e az eset, erre az a válasz, hogy a két település között.  – Cered és Zagyvaróna közt csak egy falu van: Rónafalu – jelenti ki a felvételen az eltűnt lány nővére. Kiss Kató szerint Eszmi sajnos már nem él. Nincs elásva, be van temetve, mint egy bedőlt kútban. A halottlátó arról is beszél, hogy K és L betűvel kezdődhet a két férfi neve. 

A buszmegállóban látták utoljára

Amint arról portálunkon korábban beszámoltunk, a mindössze 14 éves kislány, Bangó Margaréta Gizella, akit családja csak Eszminek becézett, tíz éve, 2013. október 4-én, délután elindult a salgótarjáni, Acélgyári úton lévő általános iskolából és nyoma veszett. Eszmi fél egy körül hagyta el az iskolát, ezután már csak egy alkalommal látták: egy szemtanú szerint délután fél négykor az iskolától mintegy 100 méterre lévő buszmegállóban ült. A buszsofőrök azonban azt mondták, a kislány nem szállt fel egyik buszra sem. Nyoma veszett. Azóta sem lehet tudni, mi történt azon a délutánon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában