Vádemelés

2023.12.13. 16:03

Bocsánatkérésért indult, vádlottként érkezett a Nógrád vármegyei férfi

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 48 éves férfi ellen, aki ismerőse védelmére akart kelni, közben azonban megverte egy bisztró vendégét.

Nool.hu

Keményen lépett fel a férfi ellen, hogy a pultosnőt megvédje

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

A vádirat szerint a vádlott ez év április 30-án este egy nógrádi bisztróban megtudta, hogy délután ott egy vendég szóban, majd később a közösségi médiában is becsmérelte a pultosnőt. Előbb telefonon szólalkozott össze a vendéggel, majd személyesen is elégtételt akart kérni, ezért elgyalogolt a sértett házához - írja portálunknak megküldött közleményében a Nógrád Vármegyei Főügyészség.

A sértett kiment a ház elé, és tartva az indulatos látogató támadásától, paprika spray-t fújt felé. A vádlottnak sikerült elhajolnia, ezután ököllel arcon ütötte a sértettet, majd a földre került férfit belökte a járda melletti árokba. 

A nyolc napon belül gyógyuló sérülés okozása és a kirívóan közösségellenes magatartása miatt az ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétségének elkövetésével vádolta meg a férfit. Vádiratában próbára bocsátás alkalmazását és a 131 ezer forint bűnügyi költség megfizetését kérte vele szemben. Az ügyben a Balassagyarmati Járásbíróság dönt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában