Nool.hu podcast

2023.12.16. 17:28

Állatkínzó, tolvaj, zaklató és bosszúálló apa-fia páros ellen is felléptek a nógrádi ügyészek (podcast)

A Nógrád Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője, dr. Deák Bertold ismertette a novemberi eseteiket.

Angyal Eszter

Dr. Deák Bertold, a Nógrád Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője a novemberi bűnügyeket részletezte

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

A Nógrád Vármegyei Főügyészség november során sem tétlenkedett: megannyi vádemelés történt, köztük egy 61 éves nő ellen, akinek állatkínzás miatt kell felelnie és várhatóan felfüggesztett szabadságvesztés lesz tettének a következménye, de egy 21 éves salgótarjáni férfi ellen is vádat emeltek, aki ráadásul a saját anyját lopta meg.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség egy 35 éves nógrádi férfi ellen emelt vádat, aki két alkalommal is a gépkocsijába kényszerítette volt élettársát és még bántalmazta is a nőt. Szót ejtünk továbbá arról az apa-fia párosról is, akik veszélyes eszközökkel felfegyverkezve – bajonettel és feszítővassal – akarták rendezni az egyik ismerősükkel fennálló konfliktusukat. Az esetek részleteiről dr. Deák Bertold, a Nógrád Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője beszélt csütörtök reggel az FM 99.3 MHz-en, a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában