Helyi kék hírek

2023.11.16. 08:38

Kétszer is autójába kényszerítette volt élettársát a nógrádi férfi

Vádat emeltek egy 35 éves nógrádi férfi ellen, aki két alkalommal is az autójába kényszerítette volt élettársát.

Nool.hu

A Nógrád Vármegyei Főügyészség porálunknak megküldött közleménye szerint a férfi 2022 februárjában egy salgótarjáni buszmegállóban várakozó élettársát az autójából kiszólva felszólította arra, hogy szálljon be. Mivel a nő nem tett eleget a kérésének, a férfi kiszállt, karjánál fogva megragadta és akarata ellenére belökte a nőt a jobb első ülésre. Miután a férfi is beült, ököllel meg is ütötte a nőt a füle tájékán, aki ennek következtében a fejét beütötte az autó ajtajának üvegébe.

A férfi a sértettet többszöri kérése ellenére sem engedte kiszállni, hanem a város egy másik pontjára vitte, ahol közölte vele, hogy szálljon ki az autóból és döntse el, hogy alul vagy felül vetkőzik meztelenre. A sírva fakadó és könyörgő nőt a férfi végül hazavitte.

Két hónappal később a férfi ismét megállt autójával a buszállomáson várakozó sértett mellett és megint arra kérte, hogy szálljon be mellé, mert együtt mennek el a közös gyermekeikért az iskolába. A nő közölte, hogy nem ül be az autóba, majd az iskolánál találkoznak. Erre a férfi kiszállt, a nőt a karjánál fogva húzni kezdte az autó felé és sikerült is betuszkolnia őt. Rácsukta az ajtót és gyermekeik iskolájához mentek.

A büntetlen előéletű férfivel szemben a Salgótarjáni Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat, és – tárgyalás mellőzésével – felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság hoz ítéletet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában