Bűncselekmény

2023.11.10. 20:28

Ugyanazt képviseli, mint ő! – Orosz Bernadett otthagyta a balassagyarmati tárgyalást

A felismerhetetlenségig összeverte volt élettársát egy férfi az egyik bujáki panzióban még 2019. novemberében. Orosz Bernadett ügyében csütörtökön újabb tárgyalást tartottak a Balassagyarmati Törvényszéken, a nő azonban nem bírta hallgatni exe ügyvédjének védőbeszédét.

Lászlók Judit

Orosz Bernadettet a felismerhetetlenségig verte össze volt élettársa még 2019 novemberében egy bujáki panzióban

Forrás: Bors

Ahogy arról portálunkon korábban beszámoltunk, a felismerhetetlenségig verte össze volt élettársát egy férfi az egyik bujáki panzióban még 2019. november 9-én. Az esetről akkor maga a nő, Orosz Bernadett számolt be a nyilvánosságnak a közösségi oldalán, felhívva a figyelmet a párkapcsolati erőszakra és arra, hogy miért nem szabad tűrni az efféle helyzeteket. A bántalmazás következtében súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az elkövető miskolci férfit később a munkahelyéről is kirúgták. A többgyermekes anyuka azóta több műtéten is átesett. 

A négy évvel ezelőtt súlyosan bántalmazott Orosz Bernadett ügyében minap újabb tárgyalást tartottak a Balassagyarmati Törvényszéken. Ezen a vádlott ügyvédje védőbeszédet mondott, amit a nő nem bírt végighallgatni, felállt és kisétált a teremből – közölte az RTL Klub Fókusz című riportmagazinjában, melyből kiderült, hogy Orosz Bernadett a tárgyaláson elmondta: „Ha nem vagyok köteles ezt végighallgatni, akkor megkímélném magam ettől. Ugyanazt a magatartást tanúsítja ügyvéd úr is, mint ő.”

Orosz Bernadett a csatornának adott nyilatkozatában kifejtette: az ügyvéd ugyanazt a magatartást tanúsította, mint a volt párja. Mint mondta, rendkívüli módon traumatizálták volna azok a rágalmak és valótlan dolgok, amiket róla állítanak.  A riportban ugyanakkor arról is beszámoltak, hogy a csütörtöki tárgyaláson elhangzott az is, hogy a vádlott összesen háromszor bántalmazta a sértettet. Az első kettőre emlékszik a férfi, a harmadikra, amely a legsúlyosabb volt, azt állítja, hogy nem. Az ügyész börtönbüntetést kért a törvényszéktől. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában