kegyetlenség

2019.11.13. 17:02

A rendőrség távoltartást kért a Bujákon brutálisan megvert nő támadója ellen

A Tényeknek beszélt arról a felismerhetetlenségig összevert asszony, hogy mi is történt Bujákon a hét végén, és nem először bántalmazta őt támadója.

Nool

A Tényeknek beszélt arról a felismerhetetlenségi összevert asszony, hogy mi is történt Bujákon a hét végén, és nem először bántalmazta őt támadója.

Forrás: TV2

A Tények kamerája elé állt az a nő, akit brutálisan megvert volt párja a hét végén Bujákon. A hatgyermekes asszony arca a felismerhetetlenségig eltorzult, a férfi eltörte a nő orrát, betörte a fejét, ököllel ütötte az arcát, és majdnem megfojtotta őt. A bántalmazásról maga az áldozat számolt be nyilvános " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-bejegyzésében, felhívva a figyelmet a párkapcsolati erőszakra és arra, hogy miért nem szabad tűrni az ilyen helyzeteket.

A Nógrád Megyei Rendőrkapitányságtól a Nool.hu megtudta: az ügyben indult büntetőeljárás részleteiről az eljárás érdekében a bővebb tájékoztatást nem adhatnak, de újabb adatok alapján a Pásztói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében az ügyészségen a távoltartás elrendelését kérte. A rendőrség kiemelte: a támadó soha nem volt, és jelenleg sem tagja a rendőrségnek.

Az asszony a riportban többek között elmondta, hogy a féltékeny támadója többször bántalmazta már.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában