Bűnözés

2023.11.17. 11:52

Ruhásszekrényben bujkált a rendőrök elől a visszaeső karancskeszi férfi

A salgótarjáni nyomozók egy ruhásszekrényben találták meg azt a férfit, aki a felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt újabb bűncselekményt követett el.

Nool.hu

Ismerőse házának bejárati ajtaját feszítette fel a betörő

Forrás: police.hu

A Karancskesziben élő 41 éves férfi október 14-én, kedden, az éjszakai órákban a nyitott kapun bejutva, a kertben talált vasdarabbal befeszítette egyik ismerőse lakóházának a bejárati ajtaját. A tulajdonos távollétében kutatott, majd az épületből mobiltelefont, hajszárítót, valamint öblítőt és egy csomag kávét lopott el, összesen 220 ezer forint értékben – tájékoztatta portálunkat Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: a férfi a rongálással további 300 ezer forint kárt okozott. A bűncselekmény bejelentését követő néhány órán belül a salgótarjáni rendőrök már be is azonosították az elkövetőt, akinek lakásán a kutatás során a lopott tárgyak egy része előkerült, azonban a tettest hiába keresték a nyomozók.

– Munkatársaink másnap este visszatértek a vélelmezett elkövető lakcímére, ahol az idő közben hazatérő férfit a ruhásszekrényben elbújva megtalálták, elfogták és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították. Kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését – tudtuk meg Buda Gábortól.

Kifejtette: a gyanúsított további két bűncselekmény elkövetése miatt felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt állt, ezért a nyomozóhatóság őrizetbe vette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában