Baleset

2023.11.12. 16:25

Baleset miatt teljes útlezárás van érvényben Salgótarjánban, a vérellátó központ előtt

Baleset történt Salgótarjánban, a Füleki úton vasárnak délután. Az útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Veres Edina

Képünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Az esettel kapcsolatban Tóth-Szikora Viktória, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a hét utolsó napján a Salgótarjáni Területi Vérellátó Központ előtt egy motoros baleset történt.

– A motoros előbb egy szemben közlekedő gépkocsival ütközött, majd egy álló autónak hajtott. A helyszínre a salgótarjáni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a motort és azt a gépkocsit, amelynek először, még közlekedés közben ütközött neki a kétkerekű jármű – fejtette ki Tóth-Szikora Viktória, aki azt is elárulta, hogy az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Hozzátette: a baleset helyszínére a rendőrség és a mentők is kivonultak. Portálunk érdeklődésére Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa kifejtette, hogy a helyszínről egy könnyebb sérültet szállítottak bajtársaik kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában