Agresszió

2023.11.17. 10:25

Alkalmazottját fojtogatta, majd ököllel arcon is ütötte az agresszív férfi Gyarmaton

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 36 éves kelet-nógrádi férfi ellen, aki konfliktusuk miatt a nyílt utcán bántalmazta a nála dolgozó nőt.

Nool.hu

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A vád szerint a férfi 2022. szeptember 14-én, a kora reggeli órákban balassagyarmati üzletében szóváltásba keveredett dolgozójával, mert a nő a megromlott munkakapcsolatuk miatt szóban felmondott – közleményben tájékoztatta portálunkat a Nógrád Vármegyei Főügyészség.

Mint írták: a sértett a veszekedést követően elindult a boltból, a férfi követte és szidalmazta, majd két kezével megragadta a nő nyakát és megszorította, amitől az alkalmazott a földre esett. Az eset szemtanúi rászóltak a vádlottra, aki erre felhagyott a bántalmazással.

Mint megtudtuk: a nap folyamán a vádlott többször is követte a sértettet autójával, majd amikor észrevette, hogy egy parkolóban megállt, ő is leparkolt, majd kiszállt és emelt hangon kérdőre vonta. Végül pedig egy alkalommal ököllel arcon is ütötte őt.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség garázdaság vétségével vádolta meg a férfit, és indítványozta, hogy a bíróság szabjon ki vele szemben pénzbüntetést. Az ügyben a Balassagyarmati Járásbíróság dönt majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában